GOOI - Op de Googweg in Muiderberg is donderdagochtend een auto deels in een sloot met water terecht gekomen na een ongeval. De hulpdiensten rukten met meerdere voertuigen uit.

De hulpdiensten kregen de melding omstreeks 08:55 uur, waarna politie, ambulance en meerdere brandweervoertuigen ter plekke kwamen. De auto bleek vanaf De Goog het talud afgereden te zijn en viel hierbij een aantal meters naar beneden. Daar crashte de auto deels in de sloot. De bestuurder bleek al snel niet meer bij zijn voertuig aanwezig te zijn. Waar de bestuurder wel is, is op dit moment niet bekend evenals of deze bestuurder gewond is.

De bestuurder zou uit Amsterdam komen, zo meldt de politie. Agenten uit Amsterdam gaan bij deze persoon thuis kijken of hij toevallig daar is. De politiehelikopter heeft boven het ongeval nog meegezocht omdat er een kans bestond dat de bestuurder gewond in een weiland zou liggen aldaar. Om dit uit te sluiten heeft de politiehelikopter met warmtebeeldcamera's meegezocht, maar ze hebben niemand gevonden. Vooralsnog is de bestuurder dus nog spoorloos.

De motor van de auto is al koud, zo meldden omstanders. Dus mogelijk ligt de auto er al even in, aldus deze omstanders. De politie kan dit nog niet bevestigen.