LAREN - Drie personenauto werden in de nacht van vrijdag 26 april op zaterdag 27 april volledig verwoest door een brand. De politie gaat uit van brandstichting. Heeft u informatie over deze autobranden? Laat het ons weten.


Rond 05.00 uur wordt een bewoner van een woning aan de Logosberg wakker. Hij ziet iets rood opgloeien en kijkt uit het raam . Tot zijn schrik ziet hij dat er drie auto’s in de brand staan en belt direct 112 .

De brandweer is snel ter plaatse en weet de brand te blussen. Maar helaas is de schade aan de auto’s dan al groot. Een van de auto’s stond vlak bij de woning. Dat heeft niet alleen schade veroorzaakt, maar ook een gevaarlijke situatie. De brand had ook over kunnen slaan op de woning, met alle gevolgen van dien.

Er is een onderzoek ingesteld naar de autobranden. Daaruit is naar voren gekomen dat er sprake is van brandstichting.. Heeft u informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Laat het ons weten. Dan kan door te bellen met 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Vragen

Heb jij informatie wat kan helpen bij het onderzoek?

Heb jij iets gehoord of gezien?

Beschik je over beelden waar mogelijk een verdachte op staat?