HUIZEN - Zondag 12 mei is er een brand in een woning aan de Draaikom in Huizen. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. Weet jij meer? Geef dan je tip door.


Die avond, rond 18.30 uur, komt er een melding binnen bij de meldkamer van een woningbrand aan de Draaikom. Omwonenden horen een brandalarm en zien rook in de woning. De buren komen direct in actie en door het forceren van een achterdeur proberen ze de brand te blussen. Ondertussen komen de brandweer en agenten ter plaatse en zien grote rookontwikkeling. De brandweer weet de brand te blussen. Maar helaas is de schade dan al groot. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Mogelijk is er sprake van brandstichting. Dit wordt onderzocht. Tijdens de brand waren de bewoners niet aanwezig.

Heb jij iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het onderzoek. Er is een onderzoek ingesteld in de buurt en een uitvraag gedaan naar camerabeelden. Mocht iemand nog in het bezit zijn van beelden waar iets op te zien is wat kan helpen bij het onderzoek. En heb je deze nog niet gedeeld. Dan ontvangen we die beelden graag. Dit kan bv een verdacht situatie zijn. Ook eerder op de dag. Alle informatie is welkom.

Vragen

Wie heeft er iets gezien of gehoord?

Heb jij camerabeelden waar iets op te zien is?

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2024/mei/03-brand-draaikom-huizen.html