HILVERSUM - Gisteren werd er een melding gedaan van een woningoverval aan de Beresteinseweg in Hilversum. Later bleek dat de bewoner van het huis twee verdachte mensen had aangetroffen in zijn tuin, die mogelijk van plan waren om in te breken. We zoeken getuigen die meer hebben gezien.

De bewoner was op 9 februari thuis aan de Beresteinseweg, toen hij rond 13.15 wat verdachte bewegingen zag. Nadat hij op onderzoek uitging trof hij twee onbekende mannen aan in zijn tuin. Wat ze daar deden was onduidelijk. Toen ze tegenover de bewoner kwamen te staan besloten ze er vandoor te gaan. Ze zijn daarna waarschijnlijk de Beresteinseweg verder in gevlucht. Er is een mogelijkheid dat ze daarna op een brommer of scooter hun weg hebben vervolgd.

Signalement
Man 1:

Lichte huid
19 - 25 jaar
Zwarte cap op
Licht, kort haar
Donker blauwe spijkerbroek, met opvallende witte 'verfspatten'
Donkere jas

Man 2:
Licht Getinte huid
19 -25 jaar
Capuchon over hoofd
Donkere jas
Spijkerbroek

Heeft u meer informatie?
Weet u meer van deze mogelijke poging inbraak, of heeft u beelden van twee mannen die zich rond dat tijdstip verdacht gedragen in de omgeving? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem). Om beelden te uploaden kunt u ook onderstaand tipformulier gebruiken.