HUIZEN - Wanneer een jongen op 4 januari net voor sluitingstijd in een supermarkt aan het Oude Raadhuisplein nog even een boodschap wil gaan doen, wordt hij door een groep jongens zwaar mishandeld. De politie doet onderzoek naar de toedracht en zoekt specifieke getuigen.


Rond 22.00 uur gaat het 18-jarige slachtoffer nog even een boodschap doen in de supermarkt aan het Oude Raadhuisplein. De hele avond staat er voor de supermarkt al een groep jongeren die de bezoekers provoceren. Ook de 18-jarige jongen wordt, wanneer hij weggaat uit de winkel, op een nare manier aangesproken. Als het slachtoffer zegt dat hij daar niet van gediend is, krijgt hij een klap van een van de jongens. Er ontstaat dan een vechtpartij. Het slachtoffer komt dan op de grond terecht en dan krijgt hij nog meer klappen en schoppen. Uiteindelijk is het slachtoffer zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is op zoek naar getuigen van deze laffe mishandeling. Tijdens of net na het incident hebben drie jongens op de ruiten van de winkel gebonkt, waarschijnlijk om hulp te vragen. Graag komen wij in contact met deze jongens. Verder zoeken we een andere groep jongens die ook bij de supermarkt rondhing. Zij hebben mogelijk ook iets gezien.

Alle informatie helpt
Heb jij meer informatie over deze mishandeling? Of was je misschien in de buurt? Weet je wie een van de daders is? Meld je dan. Alle informatie helpt. Misschien heb je camerabeelden waarop de mishandeling te zien is? Ook deze ontvangen we graag. Melden kan via het onderstaande tipformulier of via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

Heb jij meer informatie over deze mishandeling? Of was je misschien in de buurt? Weet je wie een van de daders is? Meld je dan. Alle informatie helpt. Misschien heb je camerabeelden waarop de mishandeling te zien is?