BUSSUM - Zaterdagmiddag 3 oktober rond 14.00 uur raakte een meisje uit Bussum gewond toen ze fietste op de rotonde van de Brinklaan met de Nieuwe Raadhuisstraat. Het is onduidelijk wat er precies was gebeurd. Getuigen worden gevraagd zich te melden.


Het 16-jarige slachtoffer reed met haar fiets over de rotonde van de Brinklaan en de Nieuwe Raadhuisstraat. Ze kwam uit de richting van de Olmenlaan en ging in de richting van de Eslaan. Op de rotonde schrok ze van een auto die mogelijk met hoge snelheid aan kwam rijden en ze moest plotseling remmen. Hierdoor kwam ze hard op haar fiets terecht. Het meisje raakte gewond en werd in het ziekenhuis behandeld. De automobilist reed door.

Uw tip!
Om een duidelijk beeld van het ongeval te krijgen is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien van het ongeval? Of heeft u andere informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Geef dit dan door via 0900-8844 of vul het onderstaande tipformulier in. Anoniem melden kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.