HUIZEN - Op vrijdag 5 april is rond 9.20 uur een 16-jarig meisje mishandeld door een viertal jongens. Het slachtoffer reed op de Bijvangweg in Huizen, ter hoogte van de Roussealaan toen ze werd ingehaald door vier jongens op scooters.

De verdachten blokkeerden het fietspad en toen het meisje er voorbij wilde fietsen kwam ze ten val, waarna ze werd mishandeld door een jongen. De drie andere jongens hielden haar vast zodat ze niet kon ontsnappen. Als het haar uiteindelijk toch lukt om weg te komen, achtervolgen de jongens haar. Op de Oostkade, nabij een kindercentrum wordt ze opnieuw mishandeld.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar een viertal jongens in de leeftijd van 16-18 jaar oud. Ze spraken alle vier gebrekkig Nederlands en hebben een licht getinte huidskleur. Ze reden alle vier op een zwarte scooter. Eén verdachte droeg geen helm. Deze droeg een opvallende rode jas en had kort krullend donker haar. Mocht u iets gezien of gehoord hebben, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.