HILVERSUM - De politie is op zoek naar een aantal specifieke getuigen van de fatale mishandeling van de 27-jarige Carlo op 14 juli op Mallorca. Dat gebeurde in de vroege ochtend in El Arenal, een badplaats dichtbij de hoofdstad Palma de Mallorca.


De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest. In het specifiek is de recherche op zoek naar vier getuigen. Mogelijk was u daar rond 14 juli op vakantie. Op beelden van de geweldplegingen is te zien dat er veel omstanders waren en is te horen dat een aantal mensen Nederlands praat. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kunt u uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Ook worden mensen die die ochtend beelden hebben gemaakt, gevraagd deze bij de politie aan te leveren. Uploaden van beelden kan via het tipformulier in onderstaande link.

Verdachten aangehouden
In totaal zijn er in deze zaak nu zes verdachten aangehouden. Zij zitten allen in voorlopige hechtenis. Het onderzoek naar het geweld gaat ondertussen verder. Getuigen en verdachten worden (aanvullend) gehoord. Dat gebeurt wat betreft de getuigen deels ook in Spanje. Aan de hand van informatie uit onder meer verklaringen en videobeelden wordt zorgvuldig onderzocht welke personen welk aandeel hebben gehad in het geweld. Mogelijk zullen er nog meer aanhoudingen plaatsvinden.

Wie herkent de twee jongens op de foto? Of herken je jezelf in dit beeld? Meld je dan alsjeblieft.