HILVERSUM - Zondagochtend 11 juni rond 06.30 uur reed een auto op de Kamerlingh Onnesweg hard tegen een geparkeerde auto aan. De auto vloog hierna direct in de brand. De inzittenden zijn er vervolgens vandoor gegaan. Mogelijk was de auto gestolen. Heb jij iets gezien of gefilmd? Geef je tip dan door.


Rond half 7 kwam een melding binnen bij de meldkamer dat er een auto in de brand stond op de Kamerlingh Onnesweg. De auto was betrokken bij een aanrijding. Wanneer de agenten ter plaatse komen is er geen bestuurder te vinden. Volgens getuigen waren er twee mannen na het ongeval er vandoor gegaan in de richting van het Ooievaarplein. Vervolgens waren ze gevlucht via de Reigerstraat en de Merelstraat. Hierna ontbrak ieder spoor. Ondanks dat de brandweer de auto snel wist te blussen, was er veel schade aan beide auto’s. De auto die het ongeval had veroorzaakt was mogelijk gestolen.

Signalement verdachten
Helaas is er een summier signalement van de verdachten. Het gaat om twee mannen. De één had lichte gekleurde kleding aan, haar tot aan zijn schouders en een zwart schoudertasjes. De andere had een rood shirt aan.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart naar het ongeval en kan uw hulp goed gebruiken. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden waar wij mogelijk wat aan hebben? Neem dan contact met ons op.

Heeft u iets gezien of gehoord?

Woont u in de omgeving van de Kamerlingh Onnesweg, Ooievaarplein, Reigerstraat of Merelstraat? En beschikt u over camerabeelden?
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/juni/03-ongeval-hilversum.html