HILVERSUM - Rond 05:00u pakken drie vrienden hun fietsen en verlaten het de kroeg die gevestigd zit aan de Groest in Hilversum. Als zij langs de kroeg fietsen horen zij dat iemand hen roept. Eén van de jongens wordt gevraagd of anderen hem iets mogen vragen. De jongen antwoordt hierop nee.


Vervolgens wordt hij uitgescholden, waarop het 29-jarige van zijn fietst stapt en wil vragen waarom ze hem zo uitschelden. De kans om in gesprek te gaan krijgt hij niet, want drie jongens die op de bank zitten, staan op. Één van hen slaat de jongen meerdere malen hard op zijn kaak. De twee vrienden van het slachtoffer springen er tussen, maar ook zij krijgen klappen op hun hoofd. De agressieve verdachte raakt dus in gevecht en verwond drie jongens.

Daarna rent iedereen weg. Eén van de slachtoffers rent nog achter hen aan richting de Spoorstraat. Toen de verdachten nog op het bankje zaten en naar de slachtoffers riepen, was er ook een dame van vermoedelijk 18 jaar. Wij willen haar graag spreken als getuigen. Mogelijk weet zij wie de jongens zijn.

Het slachtoffer is de volgende ochtend naar de eerste hulp gegaan. Hij moest geopereerd worden aan zijn kaak en heeft nu permanent 2 titaniumplaten in zijn kaak zitten, omdat die gebroken was op twee plekken.

Herkent u de verdachte op het beeld? Dan komen wij dat ook graag te weten. Bel uw tip gratis door via 0800-6070 of anoniem. Dat kan door gratis te bellen naar 0800-7000.

De verdachte had het volgende signalement:
- Man;
- Licht getinte huidskleur;
- Donker haar, achterover gekamd met een lichte slag;
- Normaal postuur;
- 175 a 180 lang;
- Mogelijk minderjarig;
- Een jas van het merk Fubu. Model bomber, zwart van kleur met witte mouwen en een Logo op de rug;
- Spijkerbroek blauw van kleur;
- Witte schoenen.

Ben jij de dame die vóór de mishandeling nog contact heeft gehad met de verdachte? Dan komen wij graag met jou in contact.
Wie weet er meer?
De geweldpleger staat goed op beeld. Wie is hij?
https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2024/maart/03-zware-mishandeling---groest---hilversum.html