HILVERSUM - Op woensdag 1 april werd tussen 12.15 en 12.45 uur een 58-jarige Hilversummer mishandeld. De man werd in de Schoolstraat door de bestuurder van een bestelbus tegen de grond geslagen. Omstanders ontfermden zich over hem. De bestuurder van de bestelbus reed na de mishandeling weg. De politie zoekt hem en wil graag spreken met getuigen.


Het slachtoffer passeerde de spoorwegovergang in de Schoolstraat. Hij moest daar aan de kant stappen voor de bestuurder van een zwarte bestelbus die hem naderde. De man sprak te bestuurder aan op zijn rijstijl. Het slachtoffer werd hierop door de bestuurder van de bestelbus mishandeld en belandde daarbij op de grond. Voor het slachtoffer werd een ambulance opgeroepen en hij is voor doktersbehandeling naar een ziekenhuis gebracht. Door de mishandeling heeft het slachtoffer letsel opgelopen. Ook is de man geschrokken van wat er is gebeurd. Inmiddels heeft hij wel aangifte kunnen doen van de mishandeling.

Getuigenoproep
De politie onderzoekt de zaak. De recherche in Hilversum wil weten wie de bestuurder is van de bestelbus. Deze man wordt verdacht van mishandeling. Ook wil de recherche graag spreken met alle getuigen die hebben gezien wat er die woensdagmiddag 1 april precies is gebeurd. Ook mensen die de zwarte bestelbus op of rond het tijdstip van de mishandeling hebben zien rijden in het centrum van Hilversum en die iets is opgevallen van de rijstijl van de bestuurder wordt verzocht de politie te bellen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Het slachtoffer wil verder graag laten weten dat hij de mensen die hem ter plekke hulp hebben geboden, dankbaar is. Onder meer boden mensen hem een zakdoek aan vanwege zijn bloedende hoofdwond. Bent u een van de personen die de man hulp heeft geboden en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem ook in dat geval contact met ons op via 0900-8844 of vul het onderstaande tipformulier in.