Laren - Tussen maandag 18 juni en vrijdag 7 september heeft de politiepost in Laren aangepaste openingstijden. Maandagochtend is de politiepost open.

Tijdens de zomerperiode is het bezoekersaanbod lager dan in de overige periode. Hierdoor heeft de politie besloten om tijdens de zomer de openingstijden aan te passen. Dat betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn. Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken. De politie is en blijft aanwezig in de wijken om samen te werken aan veiligheid

De openingstijden tijdens de zomerperiode:

Maandag:      09.00 tot 12.30 uur
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   Gesloten
Donderdag:  Gesloten
Vrijdag:          Gesloten

Andere contactmogelijkheden met de politie

Er zijn ook andere mogelijkheden om in contact te komen met de politie. Hieronder een opsomming:

Aangifte op afspraak
Het is mogelijk om een afspraak te maken voor het doen van aangifte op het politiebureau naar keuze. Via 0900-8844 kan de afspraak gepland worden op het gewenste moment waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de aangever en de politie.  

Aangifte via internet
Aangifte doen kan tegenwoordig eenvoudig via internet, via de site www.politie.nl. Het gaat hier om de zogenaamde eenvoudige misdrijven, waarbij er geen zicht is op een dader.

Contact met de wijkagent
Wilt u weten wie uw wijkagent is? Kijk dan onder het kopje mijn buurt op  www.politie.nl.

Na de zomer

Vanaf maandag 10 september is de politiepost in Laren weer geopend volgens de gebruikelijke tijden: maandag en donderdag van 09.00 - 12.30 uur.