Een insluiper ziet kans om uit een bij een woning aan de Zevenderdrift in Laren geld en goederen te stelen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van RTV NH tv-programma Bureau NH van 27 februari 2019.

Diefstal

Het gebeurt op maandagochtend 22 oktober 2018. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur ziet een dief kans om ongemerkt het huis binnen te gaan. Hij gaat er even later vandoor met sieraden, geld en de bankpas van de bewoner.

Pinnen

Kort daarna neemt een man met de gestolen bankpas bij de bank aan de Brinklaan in Bussum geld op. De beveiligingscamera van de bank heeft hem gefilmd.

Herkent u de verdachte of heeft u op die 22ste oktober op de Zevenderdrift in Laren iets verdachts gezien dat mogelijk met de insluiping te maken heeft? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.