HILVERSUM - Er zijn twee verdachten aangehouden voor steekpartij aan de Kleine Drift in Hilversum op 17 maart. Het gaat om twee jongens van 16 en 17 jaar uit Hilversum.

Half april had de recherche beelden vrijgegeven van twee jongens in de omgeving van de Kleine Drift. Zij werden verdacht van betrokkenheid bij een steekincident op de Kleine Drift in Hilversum op maandag 16 maart. Na het tonen van de beelden kwamen er verschillende tips over de identiteit van de twee. Een 17-jarige jongen uit Hilversum werd vorige week aangehouden in zijn woning. Hij werd voorgeleid bij de Rechter Commissaris en zit de komende 14 dagen nog vast. En een 16-.jarige Hilversummer was vrijdag ontboden voor verhoor. Hij werd weer heengezonden, maar blijft verdachte in deze zaak.

Eerdere berichtgeving 17 maart 2020
Op maandag 16 maart werd rond 15.00 uur melding gedaan, dat er zich in een winkel aan de Kleine Drift in Hilversum een man met een steekwond bevond. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en het slachtoffer is per ambulance direct vervoerd naar het ziekenhuis. Niet lang na het incident zagen buurtbewoners twee jongens hard wegrennen in de richting van de Franklinstraat/Amperestraat.

Signalement
Deze jongens worden als volgt omschreven: twee licht getinte jonge mannen van rond de 18 jaar. Zij droegen donkere sportkleding. Verdere details zijn helaas momenteel nog niet bekend en daarom hebben we uw hulp hard nodig.

Iets gezien?
Helaas hebben we nog geen getuigen gesproken, die het steekincident daadwerkelijk gezien hebben. Bent u of kent u iemand die dit wel gezien heeft? Heeft u camerabeelden, of heeft u informatie over de mogelijke daders? Dan kunt contact opnemen via het onderstaande tipformulier of 0900-8844. Liever anoniem melden? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of M-Online.