HILVERSUM - Circa vijf jongeren mishandelden woensdag 23 juni in het Transwijkpark een 53-jarige man. De politie stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Die dag omstreeks 15.45 uur zat het 53-jarige slachtoffer op een bankje in het Transwijkpark. Op dat moment werd hij aangesproken door twee jongeren die denigrerende opmerkingen over het latere slachtoffer maakte. Op enig moment kwamen daar nog een paar jongeren bij waarbij de man werd mishandeld. Een aantal van hen schopten en sloegen het slachtoffer. Het slachtoffer kon op enig moment de politie bellen, waarna de jongeren wegrenden in de richting van het voetbalveld in het parkje. De man raakte gewond aan zijn arm en schouder.

Van de jongeren die hem belaagden is het volgende signalement bekend; mannen, leeftijd 16-25 jaar. Alle verdachten hebben een licht getinte huidskleur en droegen over het algemeen een trainingspak.

Heeft u informatie over het incident, bent u getuige geweest van het geweld? Kent u de jongeren? Bel direct de politie via 0900-8844.