HUIZEN - De politie onderzoekt een incident van donderdagavond 17 november waarbij de bewoner van een woning aan de Koningin Wilhelminastraat in Huizen bij het betreden van zijn woning werd aangevallen waarbij de persoon het mogelijk had voorzien op goederen van de bewoner. De politie is daarbij op zoek naar getuigen.


Omstreeks 19.10 uur kwam de bewoner thuis van zijn werk. Op het moment dat hij zijn woning wilde ingaan, werd hij uit het niets belaagd door een man die hem kennelijk had staan opwachten. Er ontstond een gewelddadige confrontatie tussen de bewoner en de verdachte die hierna, zonder buit vandoor ging zonder buit. Hij rende daarbij richting de E. Ludenstraat rende om via de Plaveenseweg zijn weg te vervolgen.

Van de overvaller is het volgende signalement bekend

- tussen 18 en 25 jaar oud;

- 1.85 lang;

- gezet postuur;

- donkere ogen;

- Noord Afrikaans accent;

- zwart dun jack;

- zwarte bivakmuts;

- zwarte hoodie met capuchon;

- donkere trainingsbroek;

- zwarte sneakers.

Getuigen gezocht

Heeft u informatie over het incident? Zijn er getuigen zijn die gezien hebben dat (mogelijk) een persoon zich rond 18;30 uur tot 9:10 uur, zich verdacht bij de Wilhelminastaat heeft opgehouden. Is u iets de afgelopen dagen opgevallen dat nu met het incident van donderdag wellicht toch verdacht kan zijn? Laat het ons dan weten en bel via 0900-8844. Heeft u wellicht beelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera, of vanuit een winkel rond het tijdstip van 19.10 uur dan hoort de politie dat graag.