HILVERSUM - Een 19-jarige inwoner uit Naarden raakte zondagochtend gewond bij een incident dat plaatsvond in de omgeving van de Groest nabij de Herenstraat en Veerstraat. De man liep daarbij een forse wond op aan zijn hand. De politie is een onderzoek gestart en zoekt daarbij ook de hulp van getuigen.


Zondagochtend rond 05.40 uur kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtpartij op de Groest. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een groepje personen via de Herenstraat wegrennen naar de Veerstraat. Daarbij was ook de 19-jarige man die gewond was aan zijn hand. Het slachtoffer reageerde niet op aanwijzingen die agenten hem gaven en was agressief in zijn gedrag. Uit een eerste onderzoek bleek dat het slachtoffer ook als verdachte bij het incident betrokken was geweest, waarbij hij iemand had bedreigd. Hij werd eerst voor behandeling aan zijn hand naar een ziekenhuis gebracht en daarna aangehouden op verdenking van bedreiging en poging zware mishandeling en ingesloten voor verhoor. De politie sprak ter plaatse met enkele personen, waarbij de toedracht van het incident niet kon worden achterhaald.

Was u getuige? Laat het ons weten

Was u bij het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u beelden gemaakt van het incident? Laat het ons dan weten en bel ons via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Beelden en of tips kunt u via onderstaand tipformulier met ons delen.