HILVERSUM - Dinsdagavond is er omstreeks 23.30 uur brand uitgebroken in de slaapkamer van een woning aan de Zonnebloemstraat in Hilversum. Op het moment dat de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het slaapkamerraam en was de bewoonster gelukkig al buiten. Na de eerste blussing van buitenaf te hebben ingezet konden de brandweermensen naar binnen om het vuur verder van binnenuit te bestrijden. De verkoolde resten van het matras werden via het raam naar buiten gegooid om daar verder af te blussen.

De slaapkamer brandde volledig uit. De rest van de woning heeft forse rook en waterschade opgelopen. De oorzaak van de brand is niet bekend.
Ten tijden van de brand werden ook twee naastgelegen woningen ontruimd, een van de bewoners daarvan was lichtelijk in paniek en belemmerde het werk van de toegesnelde agenten, de vrouw werd daarop tijdelijk vastgezet aan een lantaarnpaal zodat de agenten de omgeving veilig konden stellen, de vrouw was gelukkig snel gekalmeerd waarna de agenten haar los konden maken.