NEDERHORST DEN BERG - Een man uit Nederhorst den Berg is gisteren in het ziekenhuis beland nadat een verkeershufter hem flink had toegetakeld. Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws.

Het slachtoffer wandelde met zijn hond op de Voorstraat toen een bestelbusje in tegengestelde richting met hoge snelheid door de straat scheurde. De man sprak de automobilist aan op zijn rijgedrag, maar dat werd niet gewaardeerd.

De man kreeg een paar flinke klappen en belandde op de grond. Daarna werd hij nog in zijn gezicht getrapt. Hij is door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Zijn vrouw vertelt op social media dat het naar omstandigheden goed gaat met haar man. Hij heeft een paar flinke kneuzingen, maar geen breuken in zijn schedel en kaak.

Dader spoorloos
Van de dader van de mishandeling ontbreekt nog elk spoor. Volgens ooggetuigen was de bestuurder van de bestelbus een koerier die vaker rijdt voor een aan dezelfde straat gelegen tandartspraktijk. De tandartspraktijk laat desgevraagd weten de kwestie te onderzoeken en nog geen antwoorden te hebben.

De politie zoekt nog naar de automobilist en roept getuigen op om zich te melden.