BUSSUM - Bij een verkeersongeval op de Comeniuslaan is woensdag 8 januari een 36-jarige vrouw uit Naarden om het leven gekomen. Oorzaak is mogelijk een technisch falen.

Een bus met passagiers rijdt woensdag 8 januari rond 16.30 uur over de Comeniuslaan in Bussum. De bus rijdt tegen ongeveer 7 auto’s aan en ook een fietsster raakt betrokken bij het ongeval. De fietsster, een 36-jarige vrouw uit Naarden, komt onder de bus terecht en overlijdt ter plekke aan haar verwondingen. Naast het dit slachtoffer zijn er geen gewonden gevallen. De Comeniuslaan is lange tijd afgezet voor hulpverlening en het politieonderzoek.

Onderzoek
Het Opsporingsteam Verkeer onderzoekt de toedracht van het ongeval. Veel getuigen zijn gesproken en camerabeelden bekeken. Op dit moment lijkt het te gaan om een technisch falen. De bus is in beslag genomen en zal technisch worden onderzocht. Het onderzoek is nog niet officieel afgerond.

Slachtofferhulp
Veel mensen zijn getuige geweest van dit tragische ongeval. Dit kan grote impact hebben. Heeft u behoefte aan slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt daar uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.