'T GOOI - Uw favoriete bakkerij in ‘t Gooi bestaat dit jaar alweer 72 jaar! En om dit samen met u te vieren, biedt Bakkerij Tetteroo, in de meest vermakelijke steden, allerlei smaakvolle lekkernijen aan. De bakkerij heeft zo verse baguettes, huisgemaakte jam, maar ook genoeg andere delicatessen om op te peuzelen tijdens de feestdagen.

Wij bakken voor u met liefde
Bakkerij Tetteroo maakt al sinds 1949 met alle liefde verse producten voor jong en oud. Met vele jaren bakervaring, volgens traditionele technieken, zijn we uitgegroeid tot de meest fameuze bakkerij van het Gooi. Onze recepten zijn van generatie op generatie zijn doorgegeven. Dit is waarom maken wij alles van oudsher klaarmaken. Zo zullen zowel uw buurvrouw, vriendin of opa ieder de klassieke recepten van Bakkerij Tetteroo herkennen!

Appetijtelijke bakkerswaren voor iedereen
Gezien wij ons de afgelopen jaren hebben ontwikkeld tot een begrip in het Gooi, vinden wij het belangrijk om naar al uw wensen te luisteren. Daarom hebben wij in onze winkel en op onze webshop een groot assortiment aan bakkerswaren. Ons aanbod gaat zo van vers biologisch brood naar onze zalige Larense koeken. Voor ieder wat wils dus!

Het mooie is dat u niet alleen uzelf kan blij maken met onze delicatessen. Want het is ook mogelijk om uw naasten ermee te verrassen!

Steek uw naasten een hart onder de riem
Tijdens deze nare coronacrisis is het extra belangrijk om na te gaan hoe het ervoor staat met uw geliefden. Zo kan het zijn dat mensen in uw nabije omgeving behoefte hebben aan meer toewijding of simpelweg een opkikker. U kan ze bijvoorbeeld op een prettige manier vertellen dat ze er mogen zijn, ook al bevinden we ons in een moeilijke tijd.

Daarom heeft Bakkerij Tetteroo iets leuks bedacht om uw geliefden te verrassen! Het is bij ons namelijk mogelijk om brievenbuspost op te sturen. Dit kan door bij ons een lekker taartje of chocolaatje met een lief kaartje erbij te bestellen. U kunt via de website zelf de datum van verzending kiezen en dan ligt dit cadeautje binnen 1-2 dagen op de stoep bij diegene die u wilt verrassen. Ideaal! Want wie is er nou niet blij met gebak en een warm bericht?

Vier bij ons uw kinderfeestje!
Nu er vanwege de coronacrisis ook niet zoveel meer kan en mag, is het soms lastig om iets leuks te doen met en voor uw kinderen. Gelukkig hebben wij hier de ideale oplossing voor! Zo kunt u bij ons ook terecht voor kinderfeestjes!

Het is iedere woensdagmiddag vanaf 14.30 uur mogelijk om gezellig bij ons een feestje te vieren. Het programma bestaat uit onder andere koekjes bakken, donuts versieren en natuurlijk taart eten!

Wilt u een kinderfeestje geven bij Bakkerij Tetteroo? Of bent u geïnteresseerd in onze verse lekkernijen? Neem dan contact met ons op via onze website! Wilt u liever langskomen? Dan bent u van harte welkom bij een van onze locaties in het Gooi!