GOOI - Ontwikkelingen binnen de markt voor onder meer bureaus en bureaustoelen: VG Trading gaat sinds begin februari verder als Van Garderen Kantoormeubelen. De in ‘t Gooi gevestigde specialist op het gebied van kantoormeubilair geeft aan dat het onder deze nieuwe naam nog beter zal slagen in de realisatie van haar missie en visie. Niet alleen de naam van de organisatie is veranderd. Ook werd de nieuwe webshop VGkantoormeubelen.nl recent gelanceerd. De webshop bevat een groot aantal producten van een hoogwaardige kwaliteit. Het past bij datgene wat de organisatie uit Huizen nastreeft.

Steeds belangrijker bij de levering van bureaus en bureaustoelen is de duurzaamheid hiervan. Het past bij een breder beeld, waarbij consumenten dit thema vaker meenemen in hun keuzes. Niet alleen particulieren doen dat, ook zakelijke partijen houden er vaker rekening mee. Duurzaamheid kent hierin verschillende vormen. In dit artikel lees je er meer over.

Streven naar duurzaamheid met hoge kwaliteit

Een van de manieren om bij te dragen aan een duurzame wereld is het leveren van kwaliteit. Leveranciers van kantoormeubilair, zoals Van Garderen Kantoormeubelen, willen afnemers faciliteren in het samenstellen van een interieur dat jaren mooi blijft. Het is het visitekaartje van ieder kantoorpand! Daarbij biedt kwalitatief goed kantoormeubilair comfort aan medewerkers.

Niet alleen het materiaal moet lang intact blijven. Datzelfde geldt voor de mechanismen waarvan moderne bureaus voorzien zijn. Denk aan de elektronica voor de verstelling van de hoogte van het bureau, de mogelijkheid om niet alleen zittend maar ook staand achter het bureau te werken, enzovoorts. Het liefst zonder het meubilair op een zeer regelmatige basis te moeten onderhouden.

Hergebruik van gebruikte kantoormeubelen

Niet alleen het leveren van kwalitatief goede kantoormeubelen draagt bij aan het thema duurzaamheid. Denk ook aan het hergebruik van bestaand meubilair. Gebruikte kantoormeubelen kunnen vaak nog vele jaren mee. Het is voor Van Garderen Kantoormeubelen een reden om ook bestaand meubilair te koop aan te bieden aan afnemers. Naast het feit dat dit goed past bij een duurzame manier van werken, levert het consumenten ook een financieel voordeel op. De gebruikte kantoormeubelen worden tegen een sterk gereduceerde prijs aangeboden.

In sommige gevallen gaat het hierbij om een bureau of bureaustoel dat in z’n geheel al eens gebruikt is; in andere gevallen om meubelen waarvan onderdelen vervangen zijn. Denk aan een bestaand frame in combinatie met een nieuw blad. Het meubelstuk lijkt hiermee als nieuw!