'T GOOI - Het Gooi is een nieuwe beleving rijker. Een wineparty van Ottovino is net als een wijnproeverij, maar dan stukken veelzijdiger. Proef diverse wijnen en ontdek nieuwe smaken terwijl je geniet van een heerlijke borrelplank bestaande uit verschillende delicatessen.


De smaken van wijnexperts
Ottovino is begonnen als wijnpartner voor horeca relaties. Het zusterbedrijf van Ottovino, The Wine Traders, bemiddelt bij de in- en verkoop van bijzondere wijnen, bijvoorbeeld door het taxeren van bepaalde wijnen of het vinden van de Grand Cru van een geboortejaar.

Deze expertise vertaalt zich door naar de wineparty's die het bedrijf organiseert. Onder begeleiding worden diverse wijnen geproefd. Er wordt informatie gegeven over de productie en herkomst, maar ook over combinaties die goed bij de wijn passen. Denk daarbij aan borrelhapjes als hammen, kazen, olijfolie en andere delicatessen. Een wineparty regel je al vanaf 10 personen en kan op een vaste locatie, thuis of op kantoor gegeven worden. Ze zijn daarmee ideaal als verrassing voor vrienden, families, bedrijven en verenigingen.

Extra's voor ervaren fijnproever
Of je nu eenmaal van een wineparty wil genieten of vaste klant bent, bij Ottovino staat de gast op één. Als vriend van Ottovino ontvang je vele acties, speciale nieuwsbrieven en krijg je exclusief inzicht in je smaakprofiel. Daardoor wordt het makkelijker om nieuwe wijnen te ontdekken die ongetwijfeld bij je in de smaak zullen vallen. En als je echt geen genoeg kan krijgen organiseert Ottovino ook nog eens wijnreizen; een unieke belevenis waar zelfs de meest ervaren wijnliefhebber versteld van zal staan.