GOOI - Een rondreis Oost-Amerika en een rondreis West-Canada biedt reizigers een onvergetelijke ervaring vol natuurlijke schoonheid, historische bezienswaardigheden en culturele diversiteit. In dit artikel nemen we je mee op een boeiende reis langs de hoogtepunten van deze regio's, waarbij we de prachtige landschappen, bruisende steden en unieke ervaringen verkennen.

De perfecte start: New York City

Je rondreis begint in de iconische stad New York City, een smeltkroes van culturen en activiteiten. Verken Times Square, wandel door Central Park en geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het Empire State Building. Dit is het vertrekpunt van je avontuur.

De charme van New England

Historisch Boston

Reis naar Boston, Massachusetts, waar geschiedenis tot leven komt. Bezoek de Freedom Trail en ontdek de geboorteplaats van de Amerikaanse Revolutie. Vergeet niet om een hapje te eten bij een lokale seafood joint voor de beste kreeften en clam chowder.

Betoverend Vermont

Rij door de schilderachtige staat Vermont, bekend om zijn weelderige groene landschappen en schilderachtige dorpjes. Stop bij de Ben & Jerry's ijsfabriek voor een smaakvolle traktatie en maak een wandeling in de majestueuze Green Mountains.

De pracht van Canada

Montreal, Quebec

Je steekt de grens over naar Canada en komt aan in Montreal, Quebec. Ontdek de Franse invloeden, geniet van heerlijke poutine en maak een wandeling door de oude stad met zijn geplaveide straten en prachtige architectuur.

Natuurwonderen van West-Canada

Verder naar het westen vind je de adembenemende natuurwonderen van West-Canada. Bezoek de majestueuze Rocky Mountains en bewonder de schitterende turquoise wateren van Lake Louise in Alberta. Maak een onvergetelijke rit over de Icefields Parkway.

Stedelijke glans in Vancouver

Vancouver, British Columbia

Eindig je reis in de bruisende stad Vancouver, gelegen aan de westkust van Canada. Verken Stanley Park, bezoek Granville Island en geniet van een wandeling langs de schilderachtige seawall. Vancouver biedt een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en stedelijke charme.

Een rondreis door Oost-Amerika en West-Canada belooft een avontuurlijke ontdekkingsreis vol diverse ervaringen. Van de culturele hoogtepunten van New York City tot de natuurlijke pracht van de Rocky Mountains, deze reis zal je ongetwijfeld betoveren.