NEDERLAND - Op 2 april startte de tweede editie van de landelijke verkiezing voor de Vereniging van het Jaar. Verenigingen kunnen zich nog tot 13 mei aanmelden.

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, die samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom zijn deze verenigingen zo belangrijk.

Prijzen
Wilt u laten zien hoe bijzonder of uniek uw sport- of cultuurclub is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Vereniging van het jaar 2019! Win naast de nationale titel een masterclass naar keuze van een expert, een professionele promotiefilm van uw club en maak gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om uw club in de schijnwerpers te zetten.

Inschrijven
U kunt uw club, vereniging of stichting nog tot en met 13 mei inschrijven kan van 6 mei tot 7 juni kan er gestemd worden op de nominaties.