Woonbeton vloeren of PVC vloer het maakt bij Woodstock vloeren niks uit

Een nieuwe trend vloeren is woonbeton ook wel designbeton genoemd. Dit is een vloer van verschillende samenstellingen die nog ambachtelijke gemaakt wordt met een industriële beton uitstraling
Deze vloeren werden al wel in galerijen en kantoren gelegd maar wordt nu ook steeds vaker toegepast in woning.

Toepassing van Woonbeton:
Woonbeton is een strakke, sterke en krasvaste vloer en in vele kleuren te krijgen.
Woonbeton is dus zeer goed toepasbaar voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren doordat de betonvloer uit de juiste componenten is opgebouwd. Na het storten en afwerken van de woonbeton wordt de vloer nog na behandeld zodat de toplaag nog sterker word en minder snel vlekken opneemt
Voor woonbeton is vloerverwarming zeer goed toepasbaar.
Aanleggen van woonbeton vloeren:
Woonbeton vloeren dienen uitsluitend door specialisten met kennis en ervaring te aangelegd te worden. Krijgsman vloeren heeft door de vele jaren goede ervaringen opgedaan met woonbeton vloeren en geeft u graag een goed advies op maat.

Woonbeton vloer
Woonbeton wordt voornamelijk toegepast op:
-Kantoren
-Galerijen
-Woningen

PVC Vloer?
PVC vloeren zijn net zo mooi als woonbeton, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Naast dat PVC vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn PVC vloeren ook nog eens heel stil én waterbestendig. Met ons uitgebreide aanbod vind je bij woodstock vloeren altijd een PVC vloer die bij je past!

Voordat u een nieuwe vloer in uw bestaande of nieuwbouw woning is het verstandig de ondervloer eerst vlak te maken, de vloer egaliseren dus. Egaline aanbrengen op een ruwe vloer van beton of hout kan op een goedkope maar ook dure manier. Wij krijgen veel vragen van klanten over hoe zei zelf een vloer vlak kunnen krijgen.

Gietvloer
Op zoek naar een gietvloer? Gietvloeren gaan jaren mee en zijn een ware trend. Ooit waren deze naadloze vloeren vooral interessant voor de industrie; tegenwoordig zie je ze overal, van kantoor tot woonkamer en van badkamer tot keuken. Niet vreemd wanneer je kijkt naar het resultaat. Mooie, strakke naadloze vloeren met moderne meubels of juist de industriële look gecombineerd met vintage items en warme materialen in lifestyle.

Een Polyurethaan (PU) gietvloer is bovendien vloeistofdicht, erg functioneel en de mogelijkheden qua kleuren en patronen zijn bijna eindeloos! Ga jij voor onze betonlook PU gietvloer of zoek je juist een strakke moderne Uni PU gietvloer? Of durf jij net wat meer outside the box en ga je voor een PU gietvloer ingestrooid met flakes? Ontdek bij Woodstock vloeren de gietvloer die bij jou past!

Zelf aanbrengen is met behulp van ons praktische stappenplan en alle benodigde producten, vrijwel door iedereen die een beetje handig is, te realiseren. U vindt alle producten voor een doe-het-zelf gietvloer in ons assortiment, die u met een paar eenvoudige muisklikken online bestelt. Ook voor het repareren van de ondergrond en voor gereedschappen kunt u bij ons terecht. Uw gietvloer kan in vele RAL-kleuren worden aangelegd. Wij bezorgen in Nederland,

Voordelen van een anhydrietvloer gietvloer

Een anhydrietvloer heeft een aantal belangrijke voordelen t.o.v. traditionele dekvloeren.

  • het bindmiddel is calciumsulfaat
  • anhydriet is zeer plastisch en omhult de vloerverwarmingsbuizen uitstekend
  • het materiaal heeft zelfverdichtende eigenschappen
  • anhydriet is een uitstekende warmtegeleider
  • hoge weerstand tegen scheurvorming
  • hoge buigtreksterkte
  • geschikt voor vloerverwarming