BLARICUM - De inwoners van Blaricum krijgen binnenkort glasvezel. Heeft u nog geen glasvezelabonnement afgesloten? U krijgt nog tot en met 15 juli de tijd om dit te doen. De glasvezelwerkzaamheden starten in de wijk Bijvanck, vooruitlopend op de reconstructie van deze wijk. De Koggewagen, Menwagen, Plaggewagen en Langwagen zijn als eerste aan de beurt.

Alle inwoners van Blaricum die in aanmerking komen voor glasvezel, worden hier persoonlijk over geïnformeerd door DELTA Fiber. Tijdens de aanleg komen zij langs woningen, ook van bewoners die zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Op deze manier zijn straks alle woningen klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat voor deze aansluiting namelijk maar 1 keer open. Wel is het zo dat men pas gebruik kan maken van de glasvezelaansluiting wanneer een glasvezelabonnement is afgesloten en het totale netwerk in Blaricum gereed is.

Hoe kan ik mij aanmelden voor glasvezel?

Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl, bezoek het Glasvezel Informatiepunt aan de Hooibrug 2-4 in de Bijvanck (geopend tot en met 15 juli) of ga langs bij een lokale verkoper in de buurt.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van 1 van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot hun razendsnelle glasvezelnetwerk. Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl