GOOISE MEREN - In het gemeentehuis in Bussum (Brinklaan 35) vindt op maandagavond 6 januari 2020 de traditionele nieuwjaarsreceptie van gemeente Gooise Meren plaats. Samen met inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties heffen het college en de gemeenteraad het glas op het nieuwe jaar. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom! De nieuwjaarsreceptie vindt plaats in de benedenruimte van het gemeentehuis. Het officiële deel begint om 20.00 uur, om 19.30 uur gaan de deuren open.


Programma nieuwjaarsreceptie
Burgemeester Han ter Heegde kijkt in zijn nieuwsjaarspeech terug op 2019 en bespreekt wat 2020 ons gaat brengen. Voor doven is tijdens de nieuwjaarstoespraak een gebarentolk aanwezig. In het officiële deel reikt de burgemeester namens het gemeentebestuur het Naardens Compliment en de Kleine Johannes uit aan inwoners die zich op buitengewone wijze als vrijwilliger inzetten voor de gemeenschap, met name in Naarden en Bussum.De Muider Roemer en de Muiderbergse Echo worden uitgereikt tijdens de recepties van de Stadsraad Muiden en de Dorpsraad Muiderberg. Deze vinden op een ander tijdstip plaats. Na het officiële deel is er gelegenheid om in een ontspannen sfeer met elkaar te praten.

Parkeerterrein gemeentehuis niet beschikbaar
Het parkeerterrein bij het gemeentehuis is op deze avond niet beschikbaar. De ijsbaan en de bijbehorende tent van ‘Bussum Op IJs’ worden op 6 en 7 januari 2020 afgebroken.