BLARICUM - Deltazijde 10V is het nieuwe adres van de Gooise Huisartsen Praktijk. Donderdag 28 april verrichtte burgemeester Joan de Zwart-Bloch de officiële opening van het nieuwe huisartsenpand in De Blaricummermeent.


Burgemeester Joan de Zwart-Bloch: "Ik ben verheugd dit mooie pand voor de Gooise Huisartsen Praktijk te mogen openen. Huisartsen zijn ontzettend belangrijk. Zij zijn de eersten waar je naartoe gaat bij een klacht, ziekte of aandoening. Daarom is het mooi dat we in Blaricum zoveel deskundige en betrokken huisartsen, doktersassistenten en praktijkondersteuners hebben. De druk op de huisartsenzorg is groot, vanwege COVID-19, en de Oekraïense vluchtelingen die onze medische zorg hard nodig hebben. Ik wil, mede namens het gehele gemeentebestuur, mijn waardering uitspreken voor de Gooise Huisartsen Praktijk en onze andere huisartsenpraktijken in Blaricum".

Bij de Gooise Huisartsen Praktijk kunt u terecht voor al uw zorgvragen. Denk aan een huisartsconsult, bloedprikken, hartfilmpjes en hulp van een specialist. Naast een fysiek spreekuur verleent de Gooise Huisartsen Praktijk ook digitale vormen van zorg, zoals beeldbellen en appen met de huisartsen.