HILVERSUM - Crailo, tussen Hilversum, Bussum en Laren gaat een bijzondere toekomst tegemoet als een nieuw energiepositief buurtschap met woningen, werkruimte en nieuwe natuur.


Binnenkort besluiten de gemeenteraad van Hilversum net als in Laren en Gooise Meren over het stedenbouwkundig plan dat er nu ligt. U kunt het plan alvast komen bekijken tijdens de Open Crailodag op zaterdag 1 februari. Maar er is meer te doen tijdens deze dag. Elk half uur vertrekt er een huifkar waarmee u op ontdekkingstocht gaat door het gebied. U komt op plekken waar u normaal geen toegang tot heeft. Of neem de virtuele toer door het nieuwe buurtschap. Verder kunt u terecht voor vragen en persoonlijk tekst en uitleg van de stedenbouwkundige.

Zaterdag 1 februari tussen 11.00 uur en 14.00 uur bent u van harte welkom bij de ingang van de Kolonel Palmkazerne aan de Amersfoortseweg 85 A in Bussum. Meer informatie en het programma vindt u op www.crailo.nl.


Foto:
Gooi & Vecht Historisch: Legeringsgebouwen Kolonel Palmkazerne aan de Amersfoortsestraatweg in 1955 uit de fotocollectie Winthorst (Bussum).