NAARDEN - Het nieuwbouwplan Comeniushof bestaat uit 15 royale woningen, waarvan tien in de particuliere verkoop en vijf in de sociale verhuur. De woningen worden gebouwd in een hofje aan de Comeniuslaan in Naarden. De verkoop start op woensdag 27 maart tijdens de verkoopmanifestatie bij Voorma en Walch makelaars in Bussum.

De woningen

De typische jaren ‘30 architectuur geeft de woningen een eigen karakter. Het plan sluit hierdoor goed aan bij de rest van de wijk. Het koopaanbod bestaat uit een tweetal twee-onder-één-kap woningen en twee blokken van elk vier-onder-één-kap woningen. De woningen worden voorzien van een luxe badkamer met Villeroy & Boch sanitair en tegelwerk. Daarnaast worden er verschillende optiemogelijkheden aangeboden, zoals uitbouwen in diverse afmetingen en de mogelijkheid van extra slaapkamers en een tweede badkamer.

Ten Brinke begint naar verwachting na de zomer met de bouw van de woningen, op voorwaarde dat minimaal 75% van de woningen verkocht zijn. Comeniushof is een ontwerp van MIX architectuur. Binnenkort komt er duidelijkheid over wie de vijf sociale huurwoningen gaat verhuren. Houd hiervoor de projectwebsite in de gaten www.comeniushof.nl.

Start verkoop

De verkoop start tijdens de verkoopmanifestatie op woensdag 27 maart tussen 18:30 en 20:30 uur op het kantoor van Voorma en Walch makelaars aan de Huizerweg 124 in Bussum. Belangstellende voor een koopwoning in plan Comeniushof zijn van harte welkom. Ten Brinke en de makelaar zijn aanwezig om het plan te presenteren en om vragen te beantwoorden. De prijzen starten vanaf € 820.000,- v.o.n.

De officiële online verkoop start vanaf donderdag 28 maart 9:30 uur. De verkoop gebeurt volledig digitaal, via een online inschrijving. Meer informatie over nieuwbouwplan Comeniushof is te vinden op www.comeniushof.nl. Let op: een eerdere aanmelding via de website is geen officiële inschrijving en wordt niet meegenomen met de toewijzing. Persoonlijk contact over de woningen of procedure? Dat kan via Voorma en Walch makelaars, telefoonnummer 035 - 760 75 55 of bussum@voorma-walch.nl.