GOOI - Er komt een wijkagenda voor Bussum-Centrum, Oostereng (Bussum), Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven (Naarden) en Muiden. In een wijkagenda staan de belangrijkste kansen en opgaven voor een wijk. De bewoners, ondernemers, samenwerkingspartners en gemeente bepalen samen wat het meest belangrijk is. Voor deze 4 wijken is een concept wijkagenda gemaakt die we in november 2021 bespreken en toetsen. Kijk voor meer informatie op gooisemeren.nl/wijkagenda.

Meld u aan voor de online bijeenkomst
In november 2021 vinden online gesprekken plaats via Zoom over de wijkagenda. U kunt zich aanmelden op gooisemeren.nl/wijkagenda. De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur.

22 november 2021 Bussum-Centrum
25 november 2021 KTV
29 november 2021 Muiden
30 november 2021 Oostereng

Reageren via online vragenlijst
Tot en met 23 november 2021 kunnen inwoners uit de 4 wijken in een online vragenlijst reageren op de concept wijkagenda. Wij combineren deze online vragenlijst met het onderzoek naar de omgevingsvisie dat in dezelfde periode via het Inwonerpanel Gooise Meren Spreekt loopt. Inwoners hoeven geen lid te zijn van het Inwonerpanel om deze vragenlijst te beantwoorden. De vragenlijst vindt u op moventem.nl/gooisemeren.