GOOI - Tegelijk met de nieuwe inrichting van de ruimte rond het gemeentehuis worden ook de problemen met wateroverlast op straat bij heftige regenbuien aangepakt. Daarvoor zijn werkzaamheden aan de riolering en afwatering nodig aan de Nieuwe Raadhuisstraat en daarna aan de Brinklaan.

Afsluiting Nieuwe Raadhuisstraat

Van maandag 25 oktober tot en met vrijdag 5 november 2021 is de Nieuwe Raadhuisstraat in beide richtingen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer volgt een omleiding. Voor fietsers en voetgangers blijft de weg toegankelijk. Het gemeentehuis inclusief het parkeerterrein blijft bereikbaar via de rotonde op de Brinklaan.

Parkeerterrein gemeentehuis afgesloten op 2 en 3 november 2021

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november 2021 zijn er werkzaamheden aan het asfalt. Het parkeerterrein voor het gemeentehuis is dan afgesloten. Het gemeentehuis blijft bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Halve rijbaan dicht Brinklaan

Van 1 november tot en met 15 november 2021 zijn er werkzaamheden aan de riolering aan de Brinklaan. Overdag is een halve rijbaan afgesloten. Verkeersregelaars regelen het verkeer.

Geen geleidelijnen

De geleidelijnen die de route naar de ingang van het gemeentehuis markeren voor blinden en slechtzienden zijn nog niet te gebruiken. Als u een afspraak maakt kunt u ons bellen op 035 207 00 00, zodat wij u vanaf een afgesproken plek kunnen begeleiden naar uw afspraak.

Meer over verbetering ruimte rond gemeentehuis

Tot eind 2021 verbeteren we de ruimte rond het gemeentehuis. We verbeteren de toegang en er komt meer groen. De werkzaamheden duren iets langer dan verwacht en zijn eind december 2021 klaar. Kijk voor meer informatie en voor de meest actuele planning van de werkzaamheden op onze website gooisemeren.nl/buitenruimte-gemeentehuis.