BUSSUM – De Albert Heijn in de Koekoeklaanpassage in Bussum sluit op zaterdag 29 juli om 15:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De supermarkt die al zo'n 54 jaar aan de Koekoeklaan 88 is gevestigd wordt uitgebreid met het naastgelegen pand waar eerder bloemist Aqua Fleur zat. Alles in de winkel wordt vernieuwd en het assortiment enorm uitgebreid. In de nieuwe extra ruimte komt de fraaie bloemen- en plantenafdeling. De feestelijke opening vindt plaats op woensdag 16 augustus om 11:00 uur.


Supermarktmanager Benedikt Kuipers en zijn team nodigen iedereen uit bij de opening aanwezig te zijn. "Klanten zullen verrast zijn. Echt alles in de winkel is straks nieuw, van vloer tot plafond. We krijgen zelfs nieuwe winkelwagens. Kom gezellig langs op 16 augustus. We maken er een klein feestje van. Een barista serveert lekkere koffie en de beroemde levensgrote hamster is er ook. Dat biedt een unieke kans om samen op de foto te gaan. Voor de eerste 500 klanten hebben we een toepasselijk cadeautje", vertelt Benedikt Kuipers.

Vers
De supermarkt krijgt een nog groter en gevarieerder versaanbod, van sperziebonen en aardbeien tot de lekkerste biologische en vega(n) producten. Klanten kunnen ook kiezen uit diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Bij de nieuwe markthal vind je een uitgebreid assortiment kazen, vleeswaren, salades, droge worsten, tapas en noten en op de bakkerijafdeling komt meerdere keren per dag heerlijk vers brood uit de oven. Je kunt daar ook terecht voor lekker gebak, koekjes en chocolade. Nieuw is het diepvriesbrood om zelf thuis af te bakken.

Gemak
Het aantal zelfscankassa's wordt uitgebreid naar veertien, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Als klanten liever bij een gewone kassa willen betalen kan dat natuurlijk ook. Nieuw is de pakketkluis waar je zonder tussenkomst van anderen je online bestelde pakket ophaalt en verder heeft Albert Heijn Koekoeklaan een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. "Alles is straks nieuw, maar de gezellige sfeer waar onze winkel zo bekend om staat, die blijft gewoon. Het wordt nog prettiger winkelen bij ons", aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing zijn klanten welkom bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Veerstraat 20 en Laarderweg 11 in Bussum en Amersfoortsestraatweg 3A in Naarden.