HILVERSUM - Albert Heijn aan de Langestraat in Hilversum sluit donderdag 13 augustus om 15:00 uur tijdelijk de deuren voor een grote verbouwing. De supermarkt wordt omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. De nadruk ligt in de vernieuwde winkel op vers, lekker en gezond eten. Afrekenen gaat sneller door nieuwe zelfscankassa's. Woensdag 26 augustus om 11:00 uur gaat Albert Heijn weer open.

De winkel krijgt een heuse metamorfose en wordt ruim opgezet met een groter versaanbod. "We gaan onze klanten zeker verrassen met een ruime keuze aan groente, fruit, verspakketten, vers bereide sushi, brood, banket, vleeswaren en alles voor de borrel," zegt supermarktmanager Ben Schreurs enthousiast. "We krijgen straks vijftien zelfscankassa's, waarmee het afrekenen nog sneller gaat." Het team van Albert Heijn Langestraat staat vanaf woensdag 26 augustus weer helemaal klaar om iedereen in de vernieuwde winkel te verwelkomen.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in Hilversum, zoals Albert Heijn Seinstraat 13, Albert Heijn in winkelcentrum Kerkelanden en Albert Heijn aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 177.