NAARDEN - Na een ingrijpende verbouwing ging vandaag Albert Heijn Naarden weer open. Net als in 2016 mocht Elseline Kroonenburg, vaste klant van het allereerste uur, de winkel officieel heropenen. Om 11:00 uur knipte zij het lintje door. De supermarkt aan de Amersfoortsestraatweg 3a is volledig vernieuwd en het assortiment enorm uitgebreid. Ook de naastgelegen Gall & Gall is verbouwd en ging tegelijkertijd weer open.

De verbouwing bleef binnen de bestaande muren, maar alles is vernieuwd, van vloer tot aan plafond. De indeling is efficiënter waardoor vooral het versaanbod veel groter is en er nog meer valt te kiezen. Er zijn meer verspakketten en ook is er meer ruimte voor vega(n) en biologische producten. Bij de vergrote markthal vinden klanten een nog uitgebreider assortiment voor ontbijt, lunch en borrel. "De opening was heel gezellig. Een dj zorgde voor leuke muziek en er waren lekkere proeverijen. Voor de eerste 250 klanten hadden we een leuk toepasselijk cadeau. Iedereen is enthousiast en de eerste reacties zijn positief. Onze winkel is echt heel mooi geworden", vertelt supermarktmanager Achraf Bochhah trots.

Gemak en duurzaamheid

Ook de pakketwand van Budbee is groter geworden. Klanten halen hier met een unieke code zelf hun online bestelde pakket op. Nieuw bij Albert Heijn Naarden is de kinderhoek, waar kinderen kunnen spelen terwijl de ouders aan het winkelen zijn. In de hal van de supermarkt vind je een geldautomaat en de fraaie bloemen- en plantenafdeling met aparte zelfscanpaal. De hele verbouwing is zo veel mogelijk circulair uitgevoerd en de winkel is zeer energiezuinig. Alle koelingen zijn afgedekt, overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. Vlak voor de verbouwing ging de overgebleven voorraad verse producten en diepvries naar de lokale voedselbank.

Albert Heijn Naarden is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen vernieuwde parkeerdek en parkeren is gratis.