HILVERSUM - Op maandag 3 mei opent Albert Heijn op het Media Park in Hilversum de deuren van een gloednieuwe AH to go winkel. De convenience store is op weekdagen van 8.00 tot 17.30 geopend voor alle ‘bewoners’ en bezoekers van het Media Park en biedt een breed assortiment aan verse, gezonde en lekkere ‘grab and go’ producten.

De nieuwe AH to go is gevestigd in het hart van het Media Park aan het Joop van den Endeplein. Tim Sleegers, directeur van Media Park Management, is erg blij met de komst van de AH to go: “De vestiging van AH to go op het Media Park is een belangrijke stap in het uitbreiden van de voorzieningen op het Media Park en het versterken van de ontmoetings- en verblijfsfunctie. Het is onderdeel van de bredere strategie om het Media Park verder te ontwikkelen tot moderne, multifunctionele, innovatieve en bruisende media hub”.

Robert Jan Koopman, director partnerships en expansie van AH to go: “Op het Media Park hebben we een AH to go met lekkere en verse producten. Waarom we nu op het Media Park zitten? Onze formule werkt heel goed op plekken waar veel mensen samenkomen.” Elke AH to go-winkel is afgestemd op een specifieke doelgroep en wordt dus tailormade ingericht”, vertelt Koopman: “We hebben een heel breed assortiment en kijken welke producten het best passen bij de specifieke plek en bezoekers. Of je nou haast hebt of juist even lekker rustig wilt bijpraten met een collega, bij ons kun je altijd terecht. We hebben hier allerlei producten voor elk moment van de dag, ontbijt, lunch, tussendoor of avondmaaltijd. Van koffie en verse belegde broodjes tot salades en warme maaltijden.”