BAARN - Bellyprint verovert Nederland. Na Arnhem, Venhuizen, Haarlem, Dalen en Rotterdam heeft nu ook Baarn een eigen Bellyprint-studio. Marija Sels runt sinds december haar studio in Bussinesscentrum Gooi, zodat mommies-to-be een blijvende herinnering aan hun zwangerschap kunnen laten maken.

Een uniek aandenken

Een zwangerschap is bijzonder. Marija is moeder van een dochter van twee. “De Bellyprint die ik tijdens mijn zwangerschap liet maken, maakte me zo enthousiast dat ik nu mijn eigen Bellyprint-vestiging heb geopend. Ik vind het een prachtige herinnering aan mijn buik. Het idee dat ik het beeldje later aan mijn dochter kan geven, vind ik misschien nog wel het mooist. Dat gun ik iedereen.” Op woensdag, donderdag en enkele zaterdagen per maand ontvangt Marija aanstaande moeders en legt hun buik vast. Van de opnames maakt ze een 3D-kunstwerk; een aandenken aan deze bijzondere tijd.

Memoryprints en Beautyprints

Er zijn meer momenten of gebeurtenissen die je kunt vastleggen als dierbare herinnering. Mooie momenten, maar ook verdrietige. Bij Memoryprint worden beelden van mensen gemaakt waarvan men weet dat ze er binnenkort niet meer zijn. Bij Beautyprint maken klanten bijvoorbeeld een 3D-beeld, omdat ze trots zijn op hun lichaam na keihard trainen. Of omdat ze zichzelf, na jaren worstelen, eindelijk geaccepteerd hebben. Iedereen is welkom.

Ruime keuze afgestemd op ieders persoonlijke wens

Met een speciale 3D-camera worden er foto’s van het (boven)lichaam gemaakt, waarna een 3D-printer het kunstwerk vervaardigt. Bij iedere Bellyprint-studio kan de klant kiezen uit een ruim assortiment aan materialen, kleuren en afmetingen voor de beelden. Van goud tot natuurlijke tinten; het eindresultaat is af te stemmen op ieders persoonlijke wensen en op ieder interieur.

De vestiging in Baarn is op afspraak te bezoeken. Marija is te bereiken op woensdag, vrijdag en alle avonden via 06-26996419 of marija@bellyprint.nl. Locatie: Bussinesscentrum Gooi, Baarnsche dijk 4 in Baarn. De locatie is makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie over het concept van Bellyprint of een afspraak maken? Kijk dan op www.bellyprint.nl.