LAREN - Vandaag openden supermarktmanager Mohamed Albadichi samen met bovenbuurman Luc Bosch, de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt, die al bijna honderd jaar in Laren zit, heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. De winkel is duurzamer, heeft de nieuwste technische snufjes en afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s.

“Precies 55 jaar geleden ging Albert Heijn aan de Zevenend open”, vertelt Mohamed Albadichi. “Vanaf 1923 was de winkel op de Brink gevestigd, maar in 1965 is er een nieuwe supermarkt gebouwd en dat is nu de mooiste en modernste supermarkt van Laren.” Klanten zijn verrast over de ruime inrichting en de variatie van het versaanbod. De winkel is ook duurzamer. “We gebruiken geen gas meer, dat levert een forse energiebesparing op. Bovendien zijn er veel minder ventilatoren nodig voor onze koelinstallatie, die daardoor een stuk stiller is.” legt Mohamed Albadichi uit.

Vers
Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Elke dag wordt er verse sushi geleverd. Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, verse noten en andere borrelhapjes.

Gemak en inspiratie
Albert Heijn Laren wil klanten inspireren en het hen zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Medewerkers staan klaar om te adviseren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank. Mohamed Albadichi: “Ook hangen overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. En we hebben nu negen zelfscankassa’s voor meer betaalgemak.”

Albert Heijn Laren is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur.