'S-GRAVELAND - Trek eropuit met de boswachter op een heuse safari over de Buitenplaatsen! Deze avontuurlijke wandeling op vrijdag 23 februari die start om 14:30 uur, en ongeveer 1,5 uur duurt, is perfect voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Na de safari sluit je af met het bakken van een broodje boven een knapperend vuurtje.

Doe mee en ga op bossafari met de boswachter!

In plaats van op zoek te gaan naar de Big Five, speur je naar de talloze kleine bewoners van het bos. Gewapend met een loeppotje en een zoekkaart ga je op jacht in de fascinerende wereld van de kleine kruipers. Ontdek wat een regenworm eet en kom erachter hoeveel pootjes een pissebed heeft. De boswachter deelt leuke weetjes en staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Na deze avontuurlijke ontdekkingstocht bak je samen met de boswachter een broodje boven een knapperend vuurtje. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je daarna gratis ravotten in Speelnatuur van OERRR of een bezoek brengen aan restaurant Brambergen. Een dag vol plezier en natuurlijke ontdekkingen voor het hele gezin!

Handig om te weten:

· Dit is een gezinsexcursie, zowel volwassenen als kinderen melden zich aan als deelnemer.
· Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.
· Koop van tevoren je tickets online.
· Helaas kunnen honden niet mee.
· Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.
· Vanaf 20 november 2023 is de 1e Kanaalbrug (Vreelandseweg-Zuidereinde) dicht voor gemotoriseerd verkeer. Omleidingen via N201 naar 's-Graveland. Voor details, zie website: https://hilversum.nl/eerste-kanaalbrug

Waar en Wanneer:
Voor wie: Gezinnen
Locatie: Boekesteyn
Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54-b
1243 JJ ’s-Graveland
Voor vragen: T 035 - 656 30 80
Datum en tijd: Vrijdag 23 februari van 14.30 uur tot 16.00 uur
Prijzen: Leden € 8,75, niet leden € 12,50
Kind t/m 12 jaar lid/OERRR € 4,38, kind niet lid € 6,25
Website: www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek