BLARICUM - Vanaf 1 mei 2023 is Bouvy Advies ook een RegioBank kantoor. Inwoners van Blaricum kunnen aan de Torenlaan 9 terecht voor al hun financiële zaken, zowel particulier als zakelijk. Naast de dienstverlening die er al was, zoals financieel advies, hypotheken en verzekeringen, kunnen mensen nu ook terecht voor bankzaken.


“Als financieel advieskantoor vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen we echt met hun financiële vraagstukken meedenken. De deur staat daarom altijd open. Dat is nu net waar RegioBank ook voor staat. Daarnaast biedt de bank digitaal bankieren zoals de mobiele app en internetbankieren. Lokaal even binnenlopen en digitaal zelf bankzaken regelen. Eigenlijk het beste van twee werelden. En een mooie aanvulling op onze dienstverlening. Om klanten straks goed te kunnen helpen zijn Petra, Emir en ik nu bezig om ons voor te bereiden als bankkantoor. We zien ernaar uit om straks de eerste vragen te kunnen beantwoorden,” zegt Thijs Bouvy, oprichter van Bouvy Advies.

RegioBank blijft in de buurt
“Als bank blijven we investeren in ons kantorennetwerk. Daarom openen steeds meer zelfstandig adviseurs een RegioBank kantoor met onze financiële producten en persoonlijke dienstverlening. Wij geloven in lokale adviseurs die weten wat er speelt in de regio, die de mensen en ondernemers kennen die er wonen en werken. Én hart hebben voor de buurt. Dat noemen we buurtzaam bankieren. Met Bouvy Advies hebben we een goede partner gevonden die lokaal actief is, persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan en graag met mensen meedenkt in elke levensfase,” zegt Bas Seters, manager franchisebeheer en -ontwikkeling bij RegioBank.

Bijdragen aan de buurt
Als bankkantoor zal Bouvy Advies ook het sponsorplatform ‘Voordebuurt fonds’ en crowdfunding platform ‘Samen voor de buurt’ gaan inzetten. Met stichtingen of verenigingen realiseren RegioBank adviseurs diverse lokale sociale initiatieven bij hen in de buurt. Zo dragen zij bij aan een buurt waar je fijn kunt wonen, werken en leven.

Feestelijke opening
Vanaf 1 mei 2023 kan iedereen binnenlopen voor vragen over bankzaken aan de Torenlaan 9. Op 8 juni vindt er een feestelijke opening plaats van het RegioBank kantoor. Iedereen is welkom.

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar actief in de buurt met meer dan 440 zelfstandig adviseurs. In die tijd is de bank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in dorpen en kleine steden. De zelfstandig adviseurs kennen de mensen die er wonen en de ondernemers die er actief zijn. RegioBank heeft hart voor haar klanten en de buurt. Als bank die weet wat er speelt zet RegioBank zich samen met haar zelfstandig adviseurs in voor een leefbare buurt. Met financiële producten, dienstverlening en sociale initiatieven, zoals het VoordeBuurt Fonds, samen met het Oranjefonds, en Samen voor de buurt. Zo draagt de bank bij aan een buurt waar mensen prettig kunnen wonen, werken en leven. Daarom is RegioBank de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Voor meer informatie: regiobank.nl.