Vanaf maandag 28 augustus rijden buslijn 59 en 70 van Syntus Utrecht met een omleiding. Dat komt doordat er werkzaamheden plaatsvinden aan de N415 tussen Hilversum en Baarn. Hierdoor is Lage Vuursche met de bus niet bereikbaar. Houd rekening met een langere reistijd. Hieronder vind je per buslijn de details van de omleiding.

Lijn 59 Hilversum - Zeist via Lage Vuursche
In verband met werkzaamheden aan de N415 rijdt lijn 59 van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 8 september een omleiding via Hollandsche Rading, Maartensdijk en Bilthoven naar Den Dolder. De bus rijdt tijdens de omleiding niet via Lage Vuursche. In verband met de omleiding vervallen de haltes Surinamelaan en Monnikenberg (Hilversum) en Groot Kievitsdal en Hoge Vuurseweg (Lage Vuursche).


Pendeldienst
Om Lage Vuursche toch bereikbaar te houden met het openbaar vervoer, rijdt er tijdens de omleiding een pendeldienst. Deze rijdt tussen Lage Vuursche - halte Dorp en Den Dolder - halte Soestdijkerweg. De pendeldienst geeft in Den Dolder aansluiting op lijn 59 naar Hilversum en Zeist. In Den Dolder wachten de bussen op elkaar. Kijk op syntusutrecht.nl/lijn59 om te zien op welke tijdstippen de pendeldienst vertrekt.

Lijn 70 Hilversum - Amersfoort
In verband met werkzaamheden aan de N415 rijdt lijn 70 van maandag 28 augustus tot en met zondag 17 september een omleiding via de A27, knooppunt Eemnes naar Baarn. De bus rijdt tijdens de omleiding niet via Lage Vuursche. In verband met de omleiding vervallen meerdere haltes.