HILVERSUM - Na een lange break is BNO Creative Café weer terug in Hilversum! Op vrijdag 9 december live op een nieuwe locatie in Hilversum. Dit keer met inspirerende presentaties van Karin Schwandt, Eveline Koppejan (Senior Brand Strategist bij Verve) en Hilversumse local BrandBros.


Ontwerpers en creatieven, kom inspiratie op doen en ontmoet vakgenoten. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom bij @ All Art in Hilversum.

Geen BNO-lid? Geen probleem! Iedereen is welkom!

De Sprekers

Karin Schwandt

Karin Schwandt is oprichter en eigenaar van Schwandt Information Design, een bureau gespecialiseerd in infographics en datavisualisaties.

“Ik geloof dat goed geïnformeerde mensen betere beslissingen nemen. Daarom maak ik visualisaties om organisaties te helpen communiceren met hun publiek.”

Onlangs is Karin, samen met Roel Stavorinus, een nieuw strategisch adviesbureau voor design en communicatie begonnen.

https://www.schwandt.nl/

Verve - Eveline Koppejan

Eveline Koppejan is een van de belangrijkste merkstrategen bij Verve. Het brandingbureau heeft zijn sporen verdiend in de branche door van ambitieuze unicorns als Miro en Flutterwave en toonaangevende organisatie als Tuum en Dutch Design Week ‘love marks’ te maken.

Bij Verve stelt Eveline levende merken in staat hun merkaanwezigheid te versterken door middel van dynamische creatieve en strategische merkverhalen.

Met bijna tien jaar ervaring in online communicatie en social/influencer-campagnes, is ze een voorstander van zorgvuldig opgebouwde partnerschappen, waarbij ze de industrie altijd duwt in de richting van diverse en ontwrichtende projecten die de stem en het verhaal van merken op de meest authentieke manier tot leven brengen.

Onderwerpen: Living Brands - Brand Storytelling - Brand Authenticity - Brand Partnerships - Brand Architecture - Visual positioning

https://verveagency.com/

BrandBros

Maarten de Vries en Thom Peet zijn samen BrandBros, gevestigd in Hilversum. Zij zijn fan van kleine bedrijven.

“Waarom? Kleine bedrijven zijn de drijfveer van onze markt. Zij zijn de bedrijven die problemen en kansen met beide handen aanpakken. Geen politiek of mooi praatjes, maar actie en innovatie; en daar houden wij van bij BrandBros.”

“Met BrandBros halen wij alles uit onze kwast om kleine bedrijven niet een stap, maar een sprong vooruit te helpen! Hoe we dat doen? Door samen met de ‘decision makers’ van deze bedrijven een merkstrategie, huisstijl en creatieve content te maken die het merk laat opvallen en het bedrijf laat groeien.”

https://www.brandbros.nl/

BNO Creative Café

Locatie: @ All Art

Adres: Korte Noorderweg 22, 1221 NB, Hilversum

Datum: 9 december 2022

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Toegang: BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro

Contact: creativecafe@bno.nl

Tickets: Eventbrite