HILVERSUM - De PlatenBazen komen op 2e Paasdag naar Hilversum.

De Dudok Arena zal gevuld zijn met 80 kramen vol lps singles cd’s posters en nog veel meer. Het maakt de sporthal voor 1 dag de grootste platenwinkel van Europa.

De PlatenBazen uit Nederland, Duitsland, Belgie en Engeland nemen Koopje en Collectors mee in diverse muziekgenres zoals Hip Hop Hardrock Jazz en Pop. Niet alleen de oude legends zoals the Doors, Stones en Beatles kan je op plaat vinden maar ook de hedendaagse artiesten zoals Taylor Swift, Lana del Rey en Arctic Monkeys zal je in de platenbakken aantreffen.

Jongeren zijn weer allemaal begonnen met platendraaien” zegt organisator Wilco de Bruin. De oude platenspelers zijn van zolder gehaald en dan moeten er natuurlijk ook mooie lp’s bij worden gevonden. Daar zijn de XXL Platenbeurs erg geschikt voor. Hier kan je kiezen uit meer dan 150.000 lp’s en singles. Niet alleen mooie collectors maar ook fijne koopjes kan je op de platenbeurs vinden.

De langspeelplaat heeft een comeback gemaakt waar menig artiest jaloers op is.

Nieuw deze editie is de K POP stand. Een stand gespecialiseerd in de populaire Koreaanse popmuziek. De K POP hypes trekt de hele wereld over en concerten van Ateez, Itzy zijn binnen tien minuten stijf uitverkocht. De K POP stand heeft niet alleen de laatste nieuwe cd releases maar ook mooie posters, stickers, buttons van de populaire artiesten..

Koop je jouw kaartje in de voorverkoop dan ontvang je bij de kassa een gratis limited concertposter.

Info: www.Platenbeurs.nl
06-53381547

Wat: XXL Platenbeurs Hilversum
Waar: Dudok Arena
Wanneer: maandag 1 april, 2e Paaasdag 10-17.00 uur