HILVERSUM - Het managen van het drukke gezinsleven is uitdagend tijdens de coronacrisis. Gelukkig bieden bordspellen vermaak. Goed nieuws voor de Hilversummers. Vanaf eind november kunnen zij hun Monopoly stad in. Een stel hotels op de Groest zetten, de nieuwe eigenaar worden van een villa op de Trompenberg of de Jumbo op de Larenseweg kopen. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel is aangepast naar Hilversumse stijl. Je kunt nog wel steeds de gevangenis indraaien, sommige klassiekers blijven onveranderd.

Met een zwart pak, een hoge hoed en een grote snor bracht het alom bekende Monopoly-mannetje vandaag een speciaal bezoek aan Hilversum. Op gepaste afstand overhandigde Mr. Monopoly het allereerste symbolische exemplaar van Monopoly Hilversum aan de ondernemers Sipke Schoonhoven en Carl van Dam.

Multimiljonair in Hilversum
Monopoly is een van de bekendste spelen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel, waaronder de nieuwste Monopoly telg: de editie Hilversum.

Monopoly Hilversum zal vanaf eind november verkrijgbaar zijn bij JUMBO Van Dam & Schoonhoven en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd. Klanten kunnen vanaf vandaag sparen voor korting op het spel.