BUSSUM - Na een ingrijpende verbouwing ging vandaag de Albert Heijn aan de Koekoeklaan 88 weer open. Drie generaties Albert Heijn kregen de eer 'hun' vernieuwde winkel officieel te heropenen. Om 11:00 uur knipte oud-medewerkster Riet samen met dochter Monique en kleindochter Lisa, die nu in de supermarkt werken, het lintje door. De winkel is een stuk groter geworden en compleet vernieuwd. Het assortiment is flink uitgebreid en bovendien heeft Albert Heijn Koekoeklaan nu een zeer fraaie bloemen- en plantenafdeling.

"De opening was gezellig. Veel mensen kwamen vandaag meteen een kijkje nemen en reageerden enthousiast. Ze vinden de winkel erg mooi geworden en zijn blij met het grotere assortiment. Voor de eerste 500 klanten was er een toepasselijk cadeautje. Zij kregen gratis een eco-tas met ons unieke logo mee naar huis", vertelt supermarktmanager Benedikt Kuipers. Om de opening nog extra te vieren zijn er op woensdag 30 augustus leuke kinderactiviteiten en ook is de levensgrote hamster dan weer van de partij.

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Koekoeklaan een groot deel van de overgebleven voorraad ter waarde van zo'n 15.000 euro aan de voedselbank. "Het is mooi dat we deze organisatie hiermee extra konden ondersteunen", aldus de supermarktmanager. De Albert Heijn in de Koekoeklaanpassage is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis.