BLARICUM - Vandaag opent de nieuwe, high-end Fitexclusive Studio in Blaricum. Fitexclusive verzorgt personal training voor mensen die meer uit zichzelf willen halen: afvallen, fitter worden en/of fysieke klachten verminderen. Fitexclusive Blaricum wordt geleid door studiomanager en personal trainer Judith Adriaanse: "Vanuit mijn jarenlange (inter)nationale ervaring als personal trainer heb ik enorm veel zin om de inwoners van Blaricum en omliggende gemeenten te helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Fitter zijn en lekker in je vel zitten zorgt voor meer balans en effectiever functioneren op alle gebieden, zowel zakelijk als privé." De inwoners van Blaricum en omliggende gemeenten zijn van harte welkom voor een vrijblijvende, persoonlijke rondleiding door het karakteristieke pand aan de Meentweg 37E. Aanmelden voor deze rondleiding kan door rechtstreeks te bellen of te mailen met Judith.

De eerste vestiging van Fitexclusive is vijf jaar geleden opgestart in Bilthoven. Door het enorme succes en de tevredenheid van cliënten in Bilthoven, is besloten tot verdere uitbreiding op meer locaties. Hendrik-Jan van den Bergh, ondernemer en trouwe cliënt van Fitexclusive Bilthoven is enthousiast over deze uitbreiding: "Fitexclusive heeft me in no-time minimaal 10 jaar jonger en sterker gemaakt. En dat met passie, vakmanschap en humor!".

De locatie van de nieuwe studio is bewust gekozen aan de Meentweg 37E. Op deze plek is de studio goed bereikbaar op het terrein van gezondheidscentrum Lloods in een prachtig pand dat onder architectuur is gebouwd door BOS architecten.

Voor meer info of een afspraak voor een persoonlijke rondleiding of vrijblijvende intake: Judith Adriaanse (06-166 98 201 of judith@fitexclusive.nl)

Deskundige begeleiding
Tijdens de intake stellen we jouw persoonlijke doelen vast. In een 1-op-1 setting met een deskundige en gekwalificeerde personal trainer ga je vervolgens aan de slag om die doelen ook daadwerkelijk te bereiken. Tijdens dynamische en uitdagende trainingen word je gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen. Met een personal trainer van Fitexclusive train je verantwoord en efficiënt.

Persoonlijke aandacht
Bij Fitexclusive staat ervaring centraal. Wij zorgen ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt om optimaal te profiteren van de training. Zo beginnen we altijd met een kopje koffie of thee en krijg je na afloop een eiwit-shake. Je trainingsplan is precies afgestemd op je persoonlijke wensen en behoeften.

COVID-19 proof
Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze cliënten en personal trainers. Wij volgen daarom uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Over Fitexclusive
In 2015 is oprichter Joost Baars gestart met Joost Exclusive. Na het grote succes in Bilthoven besloot Joost de naam te veranderen in Fitexclusive om in Nederland verder te kunnen groeien. Fitexclusive verzorgt personal training voor mensen die meer uit zichzelf willen halen. Onder deskundige leiding van een ervaren personal trainer ga jij aan de slag met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Of je nu fysieke klachten wilt verminderen, af wilt vallen of gewoon fitter wil worden.

Wij geloven in het uitgangspunt 100% commitment. Dit betekent dat zowel jij als wij ons maximaal inspannen voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Daarvoor hebben wij op basis van wetenschappelijke inzichten ons bewezen 10X2 concept ontwikkeld. 10 weken is een perfecte tijdsperiode om serieuze progressie te maken op het gebied van sport, fitheid en gewicht. Onze personal trainers zorgen ervoor dat je twee keer per week wordt uitgedaagd om net dat stapje extra te zetten. Onze cliënten plukken daar de vruchten van; ze voelen zich fitter, vallen af en functioneren effectiever, zowel zakelijk als privé.

Voor persoonlijke rondleidingen, redactionele vragen, verzoeken tot interviews of vragen over Fitexclusive Blaricum neem contact op met Judith Adriaanse op judith@fitexclusive.nl of 06-166 98 201.

Voor meer informatie over de opening van Fitexclusive Studio's in Nederland of voor personal trainers die interesse hebben hun eigen Fitexclusive Studio te openen, neem contact op met Joost Baars op info@fitexclusive.nl of 06-515 48 703.