HILVERSUM - Tijdens hun vijfde uitdeelactie in Hilversum afgelopen zaterdag liepen de vrijwilligers van stichting De Weg naar Geluk Sint en Piet tegen het lijf.

Sinterklaas kon het wel waarderen dat hij zelf een cadeautje kreeg en nam het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven lachend in ontvangst.

Boekjes voor de voedselbank

Het team van De Weg naar Geluk deelde afgelopen weekend ruim 2000 boekjes uit in het centrum en een aantal Hilversumse wijken.

Naast de ontmoeting met Sinterklaas kwam het team op straat tevens in gesprek met een vrijwilligster van de voedselbank. Deze raakte na doorbladeren van het boekje bijzonder geïnteresseerd en vroeg of het mogelijk was een stapel boekjes mee te krijgen om als cadeautje bij de voedselpakketten van december te doen. Met de fietstassen tot de nok gevuld met boekjes ging zij weer verder.

Het boekje De Weg naar een Gelukkig Leven werd geschreven door L. Ron Hubbard. Het bevat 21 niet-religieuze leefregels om de juiste keuzes te maken in het leven. De stichting deelt de boekjes uit om een positieve golf te creëren in deze onzekere tijd. In Hilversum zijn tot nu toe 6500 boekjes uitgedeeld; het doel is tot minimaal 20.000 te gaan.

Meer informatie over de stichting De Weg naar Geluk enom extra boekjes te bestellen: www.dewegnaargeluk.nl.