BUSSUM – De gitaarwinkel ( https://www.gooise-gitaren.nl ) Gooise-Gitaren.nl gelegen in het hart van het Gooi heeft per direct het exclusieve dealerschap voor Midden en Noord Nederland van het high end gitaarmerk Suhr Guitars uit de USA aan het assortiment toegevoegd.

De speciaalzaak die sinds 10 jaar in Bussum aan de Stationsweg zit verkoopt de elektrische gitaren van Suhr ( https://www.gooise-gitaren.nl/contents/nl/d2056125302_Elektrische-gitaren-van-Suhr.html ) als enige winkel in de provincie Noord-Holland en Utrecht. Ook in Friesland en Groningen zijn op het moment geen winkels die het merk Suhr verkopen.

Suhr Guitars is een Amerikaans bedrijf dat high end elektrische gitaren en bassen, gitaarversterkers en effecten produceert. Het bedrijf is sinds de jaren negentig gevestigd in Lake Elsinore, Californië en werd opgericht door John Suhr en Steve Smith. Het bedrijf staat bekend om het bouwen van zeer degelijke en hoogwaardige gitaren die voortreffelijk klinken en spelen.

De Gooise gitaarwinkel staat inmiddels bekend om de hoogwaardige merken die het verkoopt aan klanten van ver buiten de eigen regio. Omdat de muziekwinkel ook beschikt over een eigen reparatieafdeling met ervaren luthier en gitaarversterkerreparateur zijn klanten verzekerd van het feit dat alle instrumenten perfect afgesteld zijn en goed spelen.

Naast het exclusieve merk Suhr Guitars heeft Bussum ook het dealerschap van Fender Custom Shop gitaren ( https://www.gooise-gitaren.nl/contents/nl/d90_Fender-Custom-Shop-gitaren.html ) die eveneens uit Amerika tot hetzelfde segment behoren. En daardoor in de winkel goed uit te proberen en te vergelijken zijn.

Gooise-Gitaren.nl is zes dagen per week geopend van 10.00 - 18.00 uur en ligt aan de Stationsweg 40 in Bussum.