HILVERSUM - Het evenement Gouden Reigers 2024 biedt het podium aan de beste opdrachtfilms van het afgelopen jaar. Op 14 maart 2024 worden in Beeld & Geluid (Hilversum) de vier Gouden Reigers en de Groene Reiger uitgereikt aan de meest talentvolle en gedreven filmmakers van ons land. De inschrijvingen voor deelname aan Gouden Reigers 2024 zijn reeds geopend.

Na een daverende editie in 2023, zijn de Gouden Reigers dit jaar weer terug van weggeweest. Met een nieuw elan! Dit jaar zijn de filmmakers, producenten, opdrachtgevers en andere bezoekers welkom bij Beeld & Geluid in Hilversum voor de viewing van de genomineerde films, met aansluitend de borrel en natuurlijk de prijsuitreiking.

Inschrijven voor de Gouden Reigers op 14 maart 2024 kan nu al! Op onze nieuwe website goudenreigers.com vind je de link naar het inschrijfformulier, net als informatie over de categorieën en de criteria voor deelname.

Bezoekers van de Gouden Reigers 2024, die zelf geen film inzenden, kunnen hun tickets reserveren door een e-mail te sturen naar info@goudenreigers.com.